- متقاضی ثبت شرکت چند منظوره باید به اداره ثبت شرکتها مراجعه و تمامی مدارک فوق الذکر را ارائه دهد و سپس به قسمت حسابداری مراجعه کند. به منظور سهولت کار بهتر است مدارک مربوطه در داخل یک پوشه پانچ شوند.
- بعد از اینکه متقاضی هزینههای ثبت را پرداخت نمود باید رسید آن را به قسمت حسابداری ارائه دهد. همچنین متقاضی باید نامهای درخواستی برای ثبت شرکت را از قبل آماده و ضمیمه مدارک کند. این نامها باید به ترتیب اولویت بندی شوند.
- کارشناس مربوطه پس از وصول این مدارک، به بررسی پرونده متقاضی میپردازد و چنانچه پرونده را بی نقص تشخیص دهد، آن را در اختیار کاربران کامپیوتر قرار میدهد.
- بخش کاربران کامپیوتر، تمامی اسناد و مدارک پرونده را در سیستم وارد میکند و از این طریق دستیابی متقاضی به پرونده، امکانپذیر میگردد.
- به منظور تعیین نام شرکت، متقاضی باید به واحد تعیین نام مراجعه کند و نامهای مورد نظر خود را در اختیار کارشناس قرار دهد. براساس اولویت بندی متقاضی، یکی از نامهایی که به زبان فارسی باشد و سابقه ثبت نداشته باشد، تایید و سپس پرونده به کارشناس تاسیس ارجاع داده میشود.
- کارشناس تاسیس نیز مدارک شرکت را با توجه به نوع آن بررسی مینماید تا موضوعات و محتوایات شرکت با قوانین کشور منافاتی نداشته باشد و یا بین ریاست، اعضاء، میزان سرمایه، سهام، سهم شرکت و یا اوراق تضاد نداشته باشد. این کار از طریق سیستم آنلاین انجام میشود. علاوه بر بررسیهای مذکور، پرونده از نظر نوشتاری نیز مورد بررسی قرار میگیرد.
- در صورتی که در پرونده شرکت چند منظوره نقایصی مشاهده شود، به متقاضی بازگردانده میشود تا آنها را اصلاح و مجددا به این اداره رجوع نماید.
- اگر در پرونده متقاضی ثبت شرکت چند منظوره مغایرتی رویت نگردد، آگهی تاسیس شرکت صادر میشود که پس از آن، متقاضی موظف است تا برای اخذ امضا و مهر شرکت ثبت به اتاق رئیس اداره مراجعه کند.
- در نهایت، آگهی تاسیس شرکت در قسمت دبیرخانه مهر و شماره میشود و یک نسخه از آگهی تاسیس برای درج در روزنامه رسمی به متقاضی ارائه میگردد. همچنین از هر یک از مدارک نیز یک نسخه با مهر اداره به متقاضی داده میشود. به این ترتیب کار ثبت شرکت چند منظوره به پایان میرسد.